Selasa, 27 Mac 2012

MAJLIS DAERAH JERANTUT DISITA MAHKAMAH, ADAKAH REST HOUSE LEPAS TANGAN?


SELAMAT DATANG KE KARNIVAL JERANTUT, SEMPENA TAHUN MELAWAT JERANTUT.

Tapi penulis nak tahu apa masalah Majlis Daerah Jerantut sehingga di sita oleh pihak mahkamah baru baru ini. Apa ke hal nya sehingga jadi sedemikian rupa, memalukan sahaja!!!!
Siapa punya angkara sehingga berlaku benda yang tak patut berlaku. SPRM tolong masuk siasat. Penulis bukan apa suruh SPRM masuk sebab yang di bayar kepada mahkamah adalah duit rakyat hasil kutipan cukai bermacam macam yang di kenakan oleh pihak MDJ.

Tindakan saman dah kena lama oleh pihak mahkamah,tetapi kenapa lewat di bayar oleh pihak MDJ??????, tunggu MB bayar atau tunggu duit dari Ahli Majlis Daerah Jerantut. Mampus tak dapat oittt!!!! Penulis dan rakyat Jerantut nak tanya kpd pihak MDJ kenapa pemilik Resthouse tak di kenakan tindakan serupa seperti MDJ, padahal yang bersalah adalah penyewa Resthouse yang kebal dikenakan sewa dan kebal dalam politik UMNO. Apa kekuatan si WOOK ITAM legaam ni. Nak tunjuk kuat atau nak kalah pilihan raya akan datang. Ahli Majlis Daerah Jerantut pulak apa peranan untuk membantu dan membenteras org seperti WOOK ITAM ni, takut pada MB... Kalau MB bersekongkol bersama penyewa yang tak bayar sewa rest house, gulingkan MB juga pada PRU akan datang nanti. Kan mudah kerja.

SUNGGUH MEMALUKAN DAERAH JERANTUT------"KENA SITA SEBUAH KERAJAAN TEMPATAN"------JAWAB LAH WAHAI WOOK ITAM SI KELDAI HITAM ------JAWAB JAWAB!!!!