Jumaat, 11 Oktober 2013

DATO NORHELAN SAYANGKAN WANITA JERANTUT.

SETELAH 6 BULAN PENULIS MENYEPIKAN DIRI DARI PERTAPAAN DI GUA HANTU, PENULIS DAPAT MENILAI SIAPA YANG AKAN MENERAJUI PERTANDINGAN WANITA UMNO BAHAGIAN JERANTUT ANTARA DATO NORHELAN MAHMUD VS SITI HAJAR MUBIN.PENULIS BERSETUJU SEMUA PERWAKILAN WANITA MEMILIH DATO NORHELAN MAHMUD UNTUK PENGGAL KE2 SESI 2013 -2017 SEBAGAI KETUA WANITA UMNO BAHAGIAN JERANTUT. BELIAU ANTARA KETUA WANITA YANG BAIK DAN SENTIASA MERENDAH DIRI BILA BERHADAPAN DENGAN SEMUA RAKYAT JERANTUT. PENULIS PERCAYA BELIAU LAYAK SEKALI LAGI MENERAJUI PIMPINAN WANITA UMNO BAHAGIAN JERANTUT.


CALON NAIB KETUA WANITA KEPADA DATO NORHELAN MAHMUD JUGA MEMPUNYAI WATAK YANG MENARIK, BELIAU TIADA ISU UNTUK DIBANGKIT DI KALANGAN WANITA WANITA JERANTUT. PENULIS ADA BERBORAK BORAK BERSAMA CALON NAIB KETUA WANITA INI IAITU PUAN HJH FADILAH SALEHUDDIN. APA YG DI PERKATAKAN OLEH BELIAU PENULIS SGT BERSETUJU VISI DAN MISI NYA UTK WANITA SANGAT PENULIS KAGUM. PERUBAHAN DI DALAM WANITA UMNO BILA DATO NORHELAN BERGANDING BERSAMA HJH FADILAH MEMBERI SATU IMPAK YANG SANGAT BAIK UNTUK WANITA UMNO BAHAGIAN JERANTUT.SEKIAN. TERIMA KASIH

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

sIKU bERLIPAT,

Aku setuju sangat analisis dan pandangan awak itu siku berlipat. Melihat kepada susuk nya betul sangat Wanita di pimpin oleh gandingan dua insan itu. Susuk tuboh yang montok dan gebu itu mengambarkan kemewahan dan kemakmuran. Lihat orang Sikh suka ister yang montok dan gebu.


Peminat montok dan gebu.

Tanpa Nama berkata...

Jika kita nak melantik ketua janganlah main bahan aje "ada untung ada sokong" lihatlah sama kelulusan mereka bagi menjamin kesempurnaanya untuk agama, bangsa dan nengara kalau kelulusan entoh kemana nak jadi ketua ke bender?